Виставка – ярмарок «Агро- Поділля – 2013» - наймасштабніша в Західному регіоні та одна з найяскравіших в Україні

Виставка – ярмарок «Агро- Поділля – 2013» - наймасштабніша в Західному регіоні та одна з найяскравіших в Україні

11.09.13 12:36 0 954
Саме такими словами розпочав брифінг заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Галищук, який ділився своїми враженнями від «Агро- Поділля – 2013» з представниками обласних засобів масової інформації.

За словами Володимира Івановича, з кожним роком виставка набирає все більших обертів, так, цьогоріч на «Агро – Поділля» завітало близько 20 тисяч мешканців міста та області. Крім того, делегації 10 областей України та 16 керівників обласних племоб´єднань відвідали даний захід з метою перейняти багатий сільськогосподарський досвід Хмельниччини. Зокрема, делегацію з Волині вразило представлене різноманіття тварин та птахів. І було зазначено, що подільська щорічна виставка – ярмарок може конкурувати із славнозвісним «Сорочинським ярмарком», який є відомим на всю Україну та за її межами. Адже те, чим багата подільська земля – повинні знати не лише у нашій державі.

«Приємно те, що значна частина учасників ярмарку, які пропонували свою продукцію до продажу, зуміли її реалізувати. Насамперед керівники фермерських господарств продали велику кількість нетелів, свиней та домашньої птиці. Не меншим попитом користувалась і представлена аграрна техніка, придбанням якої цікавились наші аграрії.», - акцентував увагу присутніх Володимир Галищук.

Особливістю свята цього року був вражаючих розмірів хлібний колос та аукціон з продажу елітних порід сільськогосподарських тварин.

Артисти ансамблю «Козаки Поділля» традиційно дарували хмельничанам гарний настрій запальними піснями та танцями. Не відставали від козаків на сцені і народні колективи, які вишикувалися біля експозицій, що підготував кожен район області.

Найбільше глядачів зібрала Наталія Фаліон – керівник ансамблю-переможця телевізійного шоу «Україна має талант» - «Лісапетний батальйон».

Таким чином, подоляни вкотре довели що вміють і співати і працювати з не меншим ентузіазмом.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Львівщина: готовність ...

КОМЕНТАРІ