Незабаром на Хмельниччині відкриття нового стрілецького клубу

Незабаром на Хмельниччині відкриття нового стрілецького клубу

11.09.13 12:47 0 1080
У селі Масівці Хмельницького району з’явився новий спортивний об’єкт: стрілецький тир та стрільбище для кульової та стендової стрільби. Ці олімпійські види спорту завжди привертають увагу дітей та дорослих, коли ми спостерігаємо за віртуозною майстерністю їх виконавців. Тепер це можна зробити не лише перед телевізором, а й зовсім поруч – у стрілецькому клубі “Майстер”, де завершуються будівельні роботи до його відкриття.

9 вересня цей об’єкт відвідав перший заступник голови адміністрації Вадим Гаврішко. У ході робочого візиту Вадим Дмитрович оглянув чималу територію, відведену під стрільбище, поспілкувався з ініціаторами створення клубу та познайомився ближче із тими, хто нині впроваджує ініціативи залучення дітей та дорослих до занять спортом на Хмельниччині.

“ ми бачимо ще один спортивний об’єкт. Впевнюємося у тому, що соціальні ініціативи Президента втілюються у життя, адже здоров’я дітей – це здоров’я нації і займаючись у цьому клубі, та навіть відвідуючи його, як глядачі, наші діти зможуть побачити тренування майстрів спорту, їх наставників, а отже зрозуміють до чого потрібно прагнути, як наполегливістю та самодисципліною можливо досягти чималих висот”, - прокоментував побачене посадовець. Ініціаторам створення спортивного об’єкту та його учасникам Вадим Дмитрович побажав виховати та виростити не одного чемпіона Олімпійських ігор. Нині кульовою стрільбою займаються 78 подолян, стендова стрільба привабила 24-х. Певною мірою це зумовлено відсутністю спортивної бази для відповідних занять. Тепер ситуація зміниться, вважають у Департаменті освіти і науки, молоді та спорту, адже згодом буде придбано обладнання та інвентар, що дозволять і дітям з малозабезпечених сімей зробити досяжним звання чемпіона.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ