80% мешканців Івано-Франківська задоволені своїм життям у місті

80% мешканців Івано-Франківська задоволені своїм життям у місті

11.09.13 12:30 0 918
Згідно з дослідженням Соціологічної групи «Рейтинг» Івано-Франківськ лідер серед міст західної території України щодо задоволення проживання мешканців

За результатом дослідження соціологів, проведеним у Львові, Тернополі, Чернівцях, Івано-Франківську та Хмельницькому абсолютній більшості населення подобається жити у своїх містах.

Згідно з результатами останнього дослідження Соціологічної групи «Рейтинг», найбільше задоволених проживанням у своєму місті серед мешканців Тернополя (91%), найменше – серед мешканців Хмельницького та Івано-Франківська (80%). Жителі цих двох міст також відзначилися найбільшою кількістю незадоволених своїм проживанням в місті, хоча таких респондентів налічується всього 2%.

Івано-Франківськ для його мешканців – це, насамперед, тихе і затишне місто (39%) з релігійним характером, в якому проживає багато молоді та доброзичливих, приємних людей. Близько чверті опитаних вважають своє місто безпечним для життя та містом, в якому дотримуються традицій. Також Івано-Франківськ, як і Львів, є політично-активним містом (17%).

Менш за все жителі Івано-Франківська відзначають цікавість культурного та спортивного життя. Найменшою мірою характеризує рідне місто наявність великих можливостей (5%), якість освіти та медицини.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Україна - Англія.

КОМЕНТАРІ