У Львівській області представник ГУ взяв участь у міжнародному семінарі НАТО

У Львівській області представник ГУ взяв участь у міжнародному семінарі НАТО

11.09.13 12:49 0 1018
Нещодавно представник Головного управління ДСНС України у Львівській області начальник сектору радіаційно-хімічного та медико-біологічного захисту управління організації заходів цивільного захисту Максим Довгановський прийняв участь у міжнародному навчальному семінарі для спеціалістів з питань реагування на надзвичайні ситуації з небезпечними радіаційними, хімічними, ядерними та біологічними речовинами.

Захід проходив на базі Академії управління у кризових ситуаціях, планування надзвичайних ситуацій та цивільного захисту у м. Бад Нойєнар-Арвайлер, Федеративна Республіка Німеччина.

Зазначений семінар був організований та проведений у рамках Програми НАТО у сфері готовності та реагування на радіаційні, хімічні, біологічні та ядерні інциденти.

Учасниками зазначеного семінару були представники тренувальних центрів та експерти у сфері цивільного захисту та оборони з 8 країн-членів та партнерів НАТО (Україна, Ірландія, Сербія, Йорданія, Вірменія, Казахстан, Азербайджан, Єгипет).

Як зазначив Максим Довгановський: «Участь у заході сприяла розширенню співробітництва Державної служби України з надзвичайних ситуацій з Групою НАТО з цивільного захисту, а також дала змогу отримати теоретичні знання та практичний досвід у сфері реагування на радіаційні, хімічні, біологічні та ядерні інциденти».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ