Львівщина: УРЯД ЗАВЖДИ НА ЗВ'ЯЗКУ З ГРОМАДЯНАМИ!

Львівщина: УРЯД ЗАВЖДИ НА ЗВ'ЯЗКУ З ГРОМАДЯНАМИ!

11.09.13 12:25 0 838
Вагомим етапом роботи Кабінету Міністрів України є розвиток взаємодії з громадськістю. Задля налагодження якісного діалогу зі суспільством було започатковано Урядову телефонну «гарячу лінію» 0-800-507-309.

Національна система опрацювання звернень до органів виконавчої влади - телефонний центр спілкування Уряду з громадянами, що дозволяє їм оперативно отримувати інформацію від органів виконавчої влади. Всі дзвінки приймають фахівці Урядового контактного центру та надсилають відповідним органам виконавчої влади, які розглядають звернення та надають відповіді заявникам.

Урядова телефонна «гаряча лінія» 0-800-507-309 працює щоденно, крім неділі та святкових днів за наступним графіком: понеділок - п’ятниця – від 8.00 до 21.00 години, субота – від 8.00 до 19.00 години. Варто наголосити, що дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України є безкоштовні.

Звернутися на урядову «гарячу лінію» може кожен громадянин. Тут Вас уважно вислухають та приймуть Ваші заяви, пропозиції, а також скарги від представників підприємств, установ та організацій, суб'єктів підприємницької діяльності.

Усі заяви, які надходять на «гарячу лінію», приймають фахівці Урядового контактного центру та надсилають відповідним органам виконавчої влади, які розглядають звернення та надають відповіді заявникам.

Зателефонувавши на урядову «гарячу лінію» 0-800-507-309, потрібно повідомити своє прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання і адресу, контактний телефон та чітко викласти суть порушеного питання (скарги, зауваження, пропозиції тощо). Зареєстровані звернення розглядаються у відповідних органах виконавчої влади, де перевіряються викладені факти, у разі необхідності приймаються відповідні рішення та надаються відповіді заявникам. Урядовий контактний центр постійно контролює хід та терміни розгляду звернень, за необхідності - здійснює зворотний зв'язок з громадянами.

Будь ласка, звертайтесь до органів виконавчої влади з пропозиціями (зауваженнями), заявами (клопотаннями), скаргами за номером телефону 0-800-507-309 або через веб-сайт www.ukc.gov.ua .

На веб-сайт Урядового контрактного центру www.ukc.gov.ua розміщені інформаційно-довідкові матеріали, що містять адреси, номери телефонів, графіки роботи «гарячих ліній» органів виконавчої влади тощо.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Федецький: "Ще є дві гри - ...
Наступна новина: Маленьким лучанам ...

КОМЕНТАРІ