У Львівській області у Червонограді рецидивіст викрав з торгового кіоску на ринку дитячі костюмчики

У Львівській області у Червонограді рецидивіст викрав з торгового кіоску на ринку дитячі костюмчики

11.09.13 13:36 0 1115
Днями у Червоноградський міський відділ міліції звернулась 23-річна місцева жителька, приватний підприємець. Дівчина повідомила, що з її торгового намету, розташованого на місцевому ринку, невідома особа викрала дитячі костюмчики, завдавши збитків на суму 770 грн.

Правоохоронці, які розпочали кримінальне провадження за фактом крадіжки, встановили, що того дня потерпіла на мить відійшла від свого робочого місця, не зачинивши торгового намету. Цим і скористався перехожий.

Допомогли у розшуку зловмисника продавці з інших торгових місць, які надали детальний опис можливого правопорушника. І, як виявилося під час перевірки отриманих даних, крадіжку скоїв чоловік, який вже мав у минулому кримінальний досвід, відбувши покарання за аналогічний злочин.

Встановивши особу правопорушника, правоохоронці з’ясували в останнього, що той насправді скоїв злочин, а дитячі костюмчики вже встиг продати за мізерну ціну. 30-річний чоловік наразі ніде не працює, а тому вирішив «підзаробити» таким чином, за що тепер знову відповідатиме перед Законом.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ