Львівські юні рятувальники лауреати Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних

Львівські юні рятувальники лауреати Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних

11.09.13 12:33 0 1027
10 вересня на кримській землі, у дитячому оздоровчому центрі «Юність», відбулася урочиста церемонія закриття Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних та нагородження переможців змагань.

На урочистій церемонії юних рятувальників привітав директор Департаменту персоналу ДСНС України генерал-майор служби цивільного захисту Олександр Євсюков:

«Уже вкотре нас зібрало яскраве свято мужності, професійності та творчості – зліт кращих команд Дружин юних пожежних. Повірте, ми надзвичайно пишаємося вами. Незалежно від того, яким титулом відзначений кожен з вас, знайте, що ви найкращі! А рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій, чиїми добрими друзями і помічниками ви вже є, будуть чекати на вас, як на добру зміну собі через декілька років. Бажаю нових успіхів та досягнень!», – наголосив Олександр Євсюков.

Кульмінацією закриття Фестивалю стало урочисте нагородження переможців та учасників змагання.

Цього року «Гран-прі» Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних виборола команда з Вінницької області, яка стала Лауреатом у номінації «За хореографічну майстерність». Вінничани також вийшли переможцями етапів «Переправа» і «Влучний ствольщик».

Гарну оцінку від суддів отримала і наша команда з Львівської області. Костюми юних рятувальників не залишили байдужими суддів. Команда стала лауреатом у номінації «За оригінальність костюмів».

Усі учасники змагань були нагороджені грамотами, цінними подарунками, а також заохочувальними призами від організаторів заходу.

Урочистості з нагоди закриття Фестивалю завершилися прощальним концертом та феєрверком.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ