В Житомирській області вогнеборцями ліквідовано пожежу у приватному житловому будинку на трьох господарів

В Житомирській області вогнеборцями ліквідовано пожежу у приватному житловому будинку на трьох господарів

11.09.13 12:18 0 956
9 вересня о 15:45 на пункт зв’язку 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини Андрушівського району надійшло повідомлення про пожежу в одній із квартир дерев’яного житлового будинку барачного типу на трьох господарів, розмірами 7х20 м., що розташований у селищі Червоне. Про загоряння рятувальників повідомили селяни, які помітили дим, що виходив з будівлі. На місце події одразу ж виїхав черговий караул вогнеборців 36-го професійно-пожежного посту з смт Червоне.

Прибулі рятувальники з’ясували, що горить перекриття однієї з квартир та існує загроза перекидання вогню на інші оселі будівлі. Керівником було прийнято рішення залучити для ліквідації пожежі ще один бойовий розрахунок рятувальників з 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Андрушівка. Завдяки вправним та злагодженим діям бійців ДСНС загоряння було локалізоване та через деякий час повністю ліквідоване. Проте вогонь встиг повністю знищити 70 м2 покрівлі. Загиблих та травмованих немає.

Загалом у будинку проживає 8 чоловік. Осередок загоряння виник в оселі самотньої літньої жінки 1924 року народження. За попередньою версією встановлено, що причиною пожежі стало необережне поводження із легкозаймистими матеріалами.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Кучер: "Могли і виграти"

КОМЕНТАРІ