На Тернопіллі міліціонери з'явилися у потрібний час, у потрібному місці

На Тернопіллі міліціонери з'явилися у потрібний час, у потрібному місці

11.09.13 13:48 0 1033
Інколи дуже важливо з’явитися в потрібно мить, у потрібному місці. Якби не візит двох дільничних інспекторів до обійстя самотньої пенсіонерки із хутора Дуби , хтозна, чи раділа б Катерина Федорівна шньому дню.

Неприязні взаємини з раніше судимим односельцем змусили 73-річну жительку хутора Дуби Козівського району звернутися до правоохоронців. На виклик бабусі приїхала слідчо-оперативна група, а через декілька днів до її оселі завітали старший дільничний інспектор райвідділу Ярослав Андрусишин та дільничний Андрій Грицько. Міліціонери хотіли з’ясувати, чи, бува, не допікає самотній жінці колишній в’язень. Але у момент, коли старенька припинала собаку, щоб впустити на подвір’я правоохоронців, їй раптово стало зле.

– Довго роздумувати не довелося, – розповідає Ярослав Андрусишин, адже бабуся у такому віці, що ризиків дуже багато. Ми з товаришем перенесли її до помешкання, викликали карету швидкої та стали надавати невідкладну допомогу.

Коли Катерина Федорівна прийшла до тями, то попросила міліціонерів дати їй ліки, які вона щоразу приймає, адже давно хворіє гіпертонією. Разом з пенсіонеркою шерифи дочекалися медиків. Бабусю госпіталізували.

старенька лікується у медичному закладі, і дякує своїм рятівникам, бо якби в потрібний час дільничних не було поруч, хтозна, чи би усе закінчилося.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ