На Полтавщині транспортні міліціонери розкрили два вбивства, одне з яких річної давнини

На Полтавщині транспортні міліціонери розкрили два вбивства, одне з яких річної давнини

11.09.13 14:39 0 844
У м. Пирятин завдяки професійним діям правоохоронці розкрили відразу два умисних вбивства, одне з яких було скоєне ще у минулому році.

На початку серпня 2013 року по ст. Пирятин поблизу залізничної колії у лісосмузі було виявлено тіло невідомого чоловіка. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи співробітників Управління МВС України на Південній залізниці та лінійного відділу на ст. Гребінка, експерти-криміналісти, кінологи зі службовими собаками. В ході огляду місця події було встановлено, що смерть потерпілого настала у результаті нанесення ножового поранення в область серця.

В ході проведення слідчо-оперативних дій було встановлено особу загиблого. Ним виявився 54-річний житель Прилуцького району. Як з`ясувалось, загиблий вів бродячий спосіб життя, постійного місця мешкання не мав.

На розкриття тяжкого злочину керівництвом Управління були направлені найбільш досвідчені та професійні працівники. Щоб встановити всі обставини його скоєння, правоохоронці приклали чимало зусиль. Працівники міліції крок за кроком вивчали життя потерпілого, встановлювали його близьких, знайомих та свідків.

У результаті проведених заходів підозрюваний у скоєнні цього злочину був встановлений та затриманий. Ним виявився 48-річний неодноразово засуджений житель м. Пирятин. Того дня, близько 22-ї години вечора, під час слідування до залізничної станції Пирятин, після спільного розпивання спиртних напоїв, між чоловіками на ґрунті неприязних відносин виникла сварка, у результаті якої підозрюваний наніс смертельне ножове поранення потерпілому.

Під час розкриття цього тяжкого злочину правоохоронці отримали інформацію про ще одне вбивство, яке було скоєно іншим громадянином ще у 2012 році.

В результаті проведення слідчих дій був затриманий раніше засуджений 32-річний мешканець м. Пирятин. Було встановлено, що уночі 31 липня минулого року в будинку за місцем свого мешкання після розпивання спиртних напоїв, під час сварки на ґрунті ревнощів затриманий вбив свого знайомого, 32-річного жителя цього ж міста. Щоб приховати злочин, зловмисник закопав тіло жертви на місцевому кладовищі.

Як повідомив начальник Управління МВС України на Південній залізниці Андрій Мельниченко, обидва підозрювані наразі заарештовані та перебувають у слідчому ізоляторі. Їм повідомлено про підозру у скоєнні тяжких умисних злочинів. Речові докази вилучені. І в тому, і в іншому випадку дії зловмисників кваліфіковано за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Наразі досудове розслідування по цим тяжким злочинам триває. Правоохоронці проводять необхідні слідчі дії щодо встановлення усіх обставин їх скоєння.

СЗГ УМВС України

на Південній залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Російські кораблі ...

КОМЕНТАРІ