На Івано-Франківщині в одній із квартир житлового будинку загинуло 2 людей

На Івано-Франківщині в одній із квартир житлового будинку загинуло 2 людей

12.09.13 13:44 0 1788
1 квітня о 23.15 год. на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №7 міста Коломия поступило повідомлення від чергового диспетчера швидкої допомоги про те, що в Коломиї по вулиці Котляревського, 9 в одній із квартир виявлено тіла загиблих 2 осіб: 36-річного мешканця м.Коломия та 28-річної мешканки села Джурків Коломийського району. Попередня причина смерті людей – отруєння чадним газом (перекал печі).

За оперативними даними Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій області з початку року на Прикарпатті через отруєння чадним газом загинуло 13 осіб, ще 14 – травмовано. До речі схожа ситуація минулого року відбулася в Російській Федирації: кули через вибух газу в квартирі житлового будинку була зруйнована квартира Івана П. Місцева влада в свою чергу обіцяла постраждалому купить квартиру в Котельниково і відшкодувати йому усі матеріальні збитки.

Управління державної служби з надзвичайних ситуацій області застерігає громадян бути обережними у поводженні з вогнем в побуті, дотримуватись правил безпеки життєдіяльності при користуванні електронагрівальними, газовими приладами та пічним опаленням, щоб уникнути біди.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ