В Закарпатській області у Мукачеві визначили кращих легкоатлетів серед працівників міліції

В Закарпатській області у Мукачеві визначили кращих легкоатлетів серед працівників міліції

12.09.13 08:07 0 875
Цього тижня в Мукачеві на стадіоні дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард» відбулися традиційні змагання з легкоатлетичного кросу серед міліцейських команд. Помірятися силами тут зібрались 17 команд з усієї області.

Команди легкоатлетів представляли міськ-райоргани міліції краю, Державну службу охорони при УМВС, УДАІ, УБОЗ, спецпідрозділи «Беркут» та «Грифон». Кожна команда складалася з чотирьох спортсменів, серед яких одна жінка та тренер-представник збірної.

Спортивне свято на стадіоні розпочалось з реєстрації учасників, привітань та побажання успіхів. Після урочистої частини, організатори першості УМВС - а це були Андрій Даскалюк, Олександр Чурей та Мар`яна Кельман з відділу професійної підготовки Управління кадрового забезпечення УМВС, оголосили про початок забігу.

Змагання складалися з чотирьох легкоатлетичних забігів. На дистанціях 1000 м звання кращого виборювали і жінки, і чоловіки. Представники сильної половини долали також дистанції 3000 м та 5000 м. За підсумком всіх забігів, визначались переможці у загальнокомандному заліку.

Після стартового свистка на доріжках відразу відчувся дух суперництва. Першими стартували жінки. На дистанції 1000 метрів перемогу здобула Марія Петришинець із Свалявського райвідділу міліції, другою була Ніна Гриньо з Мукачівського міськвідділу, третьою - Вікторія Рішко з Хустського МВ УМВС.

Гострою виявилася боротьба на біговій доріжці серед чоловіків. На дистанції 1000 м. перемогу здобув ужгородець Валерій Найман, друге місце дісталось Артуру Шелельо з Ужгородсього райвідділу, а третє зайняв Володимир Угрин із Міжгірщини.

Довші дистанції змінили пріоритети і серед переможців. Забіг на 3 кілометри став переможним для Івана Ляшка з Тячівського райвідділу, друге місце дісталось Миколі Сокирлею з Рахова, третє - Богдану Степанову з Ужгородського МВ УМВС. Остання і найдовша дистанція на 5000 метрів стала вирішальною у загальнокомандному заліку. Тут здобув «золото» Іван Зийнич із Мукачівського міськвідділу, Дмитро Лешко з Ужгородського МВ виграв «срібло», а «бронза» дісталось Ростиславу Сегеді з Управління державної служби охорони.

Отож, за результатами забігів перше загальнокомандне місце впевнено посіла команда Ужгородського міського відділу, з невеликим відривом друге дісталось правоохоронцям з Мукачівського МВ УМВС, а третє – представникам спецпідрозділу «Беркут».

На урочистому закритті спортивного свята переможців привітали заступник начальника Мукачівського міськвідділу підполковник міліції Валерій Горват та заступник голови Закарпатської обласної організації ФСТ «Динамо» Михайло Пантьо. Валерій Горват побажав усім спортсменам ніколи не зупинятись на досягнутому і завжди прямувати до перемоги. Михайло Пантьо зауважив, що фізична підготовка та спорт – невід’ємні частини професійної підготовки кожного правоохоронця. Працівники міліції мають бути фізично здоровими та витривалими.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У 4-ій державній ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ