В Закарпатській області у Хустському міськвідділі колеги проводжали на пенсію Василя Дем'яніва

В Закарпатській області у Хустському міськвідділі колеги проводжали на пенсію Василя Дем'яніва

12.09.13 08:19 0 909
У далекому 1989 році колектив ПМК-240 м.Хуст одноголосно проголосував та підтримав кандидатуру свого працівника Василя Дем′яніва в органи внутрішніх справ. Молодого працівника рекомендували як відповідального, справедливого, акуратного, культурного, ввічливого. Тож у 1990 він був прийнятий на службу в органи внутрішніх справ.

Василь Дем′янів народився 1 вересня 1964 року в с.Добротів Надвірнянського району Івано-Франківської області в сім′ї робітників. Дитячі, а за ними і юнацькі літа пролетіли швидко. Після школи вступив до Виноградівського політехнічного технікуму, потім була служба в армії. З війська повернуся справжнім, сформованим чоловіком.

Маючи технічну освіту, Василь влаштувався на роботу на завод комплексно-розподільчих пристроїв у м.Коломия. Часто їздив на Закарпаття у відрядження. Одне з таких відряджень для нього стало доленосним. Майже місяць Василь був на Закарпатті. Приїхав в гості до своєї тітки в с.Крайниково Хустського району. А що робити юнакові у селі, коли надворі стоїть теплий літній вечір? У сільському клубі були танці, куди Василь вирішив піти. І от там він зустрів свою другу половинку – дівчину Ганнусю. Донині дружина Ганна для Василя Миколайовича є надійним тилом. Виховали двох дочок, радуються онучкові Василькові, який також мріє, як і його дід, стати справжнім міліціонером...

В кінці 1989 року в міліції сформували роту патрульно-постової служби. Так як працівників було мало, то правоохоронні органи за допомогою звернулися до організацій та підприємств Хуста. У ПМК-240 зробили збори, на яких одноголосно проголосували за кандидатуру Василя Дем′яніва. І в своєму виборі колектив не помилився.

Службу Василь розпочав у 1990 році у званні сержанта міліції. Потім перейшов на посаду дільничного інспектора міліції, далі був оперуповноваженим відділу карного розшуку, старшим оперуповноваженим, начальником кримінальної міліції у справах дітей, заступником начальника кримінальної міліції, заступником начальника-начальником штабу, начальником відділу кадрового забезпечення. Останні три роки підполковник Василь Дем′янів працював на посаді заступника начальника Хустського міськвідділу міліції –начальника кримінальної міліції.

Днями колеги з міськвідділу проводжали свого товариша-наставника на пенсію. Подарували йому від колективу пам’ятний подарунок - телевізор та теплі слова вдячності за службу.

Начальник хустської міліції Василь Турдай відмітив, що нелегкий шлях від сержанта до підполковника міліції пройшов Василь Миколайович Дем′янів. За його плечима лежить чималий досвід роботи в міліції, і він є зразком справжнього міліціонера.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницькі платники ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ