В Закарпатській області 13 вересня, напередодні професійного свята Дня рятівника, яке в державі відзначається 17 вересня, в обласному центрі пройдуть урочисті заходи

В Закарпатській області 13 вересня, напередодні професійного свята Дня рятівника, яке в державі відзначається 17 вересня, в обласному центрі пройдуть урочисті заходи

12.09.13 08:26 0 958
17 вересня держава святкуватиме День рятівника. Напередодні, 13 вересня, в обласному центрі пройдуть урочистості заходи з нагоди цього професійного свята.

Почнуться вони з дев’ятої ранку парадом техніки, яка прослідує вулицями обласного центру. Маршрут слідування колони почнеться з вулиці Верещагіна, 18 (територія Аварійно-рятувального загону спеціального призначення). Далі техніка, проїхавши вулицями: Анкудінова, проспект Свободи, Минайська, Грушевського, Капушанська, Баб’яка, Загорська, Закарпатська, Собранецька, Митна, Льва Толстого, дислокується на площі перед будівлею Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру. Тут усім присутнім демонструватимуться зразки сучасної рятувальної техніки: піротехнічні автомобілі, автомобілі комбінованого гасіння вогню. Також свою роботу під час показових виступів покажуть гірські рятувальники, водолази та кінологи.

З 10-ої до 11-ої години в церкві Покрови святої Богородиці, що в Ужгороді на Православній набережній, пройде святкове богослужіння.

З 12:00 урочистості проходитимуть в приміщенні Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру, куди, привітати рятувальників з професійним святом, завітають: керівники області, іноземні колеги та інші поважні гості. Також на присутніх чекає й цікава концертна програма.

Такий захід, передусім, спрямований на те, щоб звернути увагу людей на свою власну безпеку, задуматися про те, що серед нас є професіонали, які ризикують власним життям і здоров’ям заради порятунку іншої людини.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області запрошує усіх бажаючих приєднатися до святкування Дня рятівника.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Переможці ...
Наступна новина: Навальний: готуємо ...

КОМЕНТАРІ