В Закарпатській області у Берегівській ОДПІ відбувся семінар для платників податків

В Закарпатській області у Берегівській ОДПІ відбувся семінар для платників податків

12.09.13 08:22 0 835
Провели його працівники територіального органу доходів і зборів спільно з відділенням Асоціації платників податків України у Закарпатській області, Берегівським відділенням Пенсійного фонду.

«Фахівцями Міндоходів налагоджено конструктивний діалог з бізнес-середовищем. Відомство оперативно реагує на потреби платників податків й дбає про те, аби суб’єкти господарювання своєчасно були поінформовані про всі актуальні законодавчі зміни та нововведення», зазначив начальник Берегівської ОДПІ Василь Пацкан, відкриваючи семінар.

З першого вересня набули чинності низка нормативно–правових актів, про які й ішла мова під час бесіди фахівців територіального органу Міндоходів та інших учасників заходу з бізнес-спільнотою.

Зокрема, голова ТВ АППУ у Закарпатській області Марта Волощук розповіла учасникам семінару про новий податок за утилізацію транспортних засобів, про запровадження обмежень щодо готівкових розрахунків для фізичних осіб протягом одного дня в межах 150 тис. грн., про внесення змін до Податкового кодексу щодо трансфертного ціноутворення та оподаткування громадських організацій з ознакою неприбутковості.

Розповіли підприємцям і про обчислення податку на прибуток за операціями з відчуження цінних паперів та операцій з деривативами та зміни, що стосуються адміністрування, обчислення і сплати податку на нерухоме майно.

На семінарі були також розглянуті актуальні питання щодо подання звітності в електронному вигляді і запровадження електронної касової стрічки у 2013 році та про порядок адміністрування єдиного соціального внеску.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: WTA Ташкент. Надія Кіченок ...
Наступна новина: Житловий будинок по вул. ...

КОМЕНТАРІ