В Закарпатській області перечинська міліція з'ясовує причину смерті шестирічної дитини

В Закарпатській області перечинська міліція з'ясовує причину смерті шестирічної дитини

12.09.13 08:16 0 887
На Перечинщині шестирічну дівчинку з тяжкими тілесними ушкодженнями доставили до районної лікарні, але врятувати життя дитини не вдалося. Від отриманих травм черед добу маленька померла.

Про даний факт завідуючий хірургічним відділенням районної лікарні повідомив у чергову частину Перечинського райвідділу міліції. Подію було внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією – ст.166 Кримінального кодексу України (Злісне невиконаня обов'язків по догляду за дитиною).

Як з'ясували правоохоронці, у цей день родина потерпілої знаходилася вдома. Батько і мати поралися на кухні, діти гралися у кімнаті. Спритна дівчинка схотіла дістати з шафи канцелярські приладдя і вистрибнула на мебель, вхопившись двома руками за дверцята шафи. Та під вагою дитини шафа рухнула на землю і придавила дівчинку.

Наразі правоохоронці з'ясовують усі обставини справи з метою визначити, чи наявні ознаки кримінального правопопрушення у діяннях батьків померлої дитини. Якщо вину когось з батьків буде доведено, то поплатитися за це можна від 2 до 5 роками обмеження або позбавленя волі.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ