Ужгородські міліціонери затримали телефонного злодія

Ужгородські міліціонери затримали телефонного злодія

12.09.13 08:35 0 798
Зловмиснику вдалося непомітно обікрасти одного з відвідувачів кафе Ужгорода. 45-річний потерпілий, прийшовши перекусити в кафе, й не думав, що обід закінчиться для нього прикрістю.

Чоловік зайшов із друзями в одне з кафе Ужгорода, аби поспілкуватися та відпочити. Поки друзі приємно проводили час, за сусідній столик підсів чоловік. Він посидів в кафе недовго і швидко пішов геть.

Як згодом з′ясували працівники Ужгородського міськвідділу міліції, зловмисник недарма так швидко зник – йому впав в око мобільний телефон «Samsung», що лежав на сусідньому столі без нагляду... Крадій скористався відсутністю власника телефону, обдивився по сторонах і, впевнившись, що нікого поряд немає і за ним ніхто не спостерігає, поцупив мобільник з столу та сховав собі за пазуху.

Пропажу телефона потерпілий виявив, коли вже збирався додому. Він одразу звернувся за допомогою до міліціонерів. Перевіривши коло осіб, які могли б бути причетними до зникнення телефону, оперативникам карного розшуку міськвідділу вдалося розшукати зловмисника за гарячими слідами. Ним виявився 27-річний Михайло, житель Ужгородщини, який тривалий час ніде не працює.

Наразі молодику, який раніше не мав проблем із правосуддям, доведеться відповідати за Кримінальним кодексом України. Відомості про вчинення кримінального правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), що передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Нині злодюжка спілкується з міліціонерами. Речовий доказ – украдений мобільний телефон вилучено. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. А остаточну крапку в цій справі поставить суд.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ