На Хмельниччині уряд схвалив проект закону, спрямований на дерегуляцію відносин на ринках

На Хмельниччині уряд схвалив проект закону, спрямований на дерегуляцію відносин на ринках

12.09.13 08:02 0 844
Уряд схвалив проект закону, спрямований на дерегуляцію відносин на ринках. Відповідне рішення було прийняте на засіданні Кабінету Міністрів України, що відбулося 11 вересня. Прийняття проекту Закону дасть змогу скоротити кількість перевірок суб’єктів господарювання на ринках, поліпшити умови ведення підприємницької діяльності.

Проект Закону України «Про внесення зміни до статті 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо скасування повноважень органів внутрішніх справ із складення протоколів за порушення правил торгівлі на ринках» розроблено в Міністерстві внутрішніх справ.

У законопроекті запропоновано позбавити працівників міліції права складати протоколи про адміністративні правопорушення за ст.159 (Порушення правил торгівлі на ринках) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

При цьому право складання вищезазначених протоколів залишається лише за посадовими особами, уповноваженими на те виконавчими комітетами сільських, селищних, міських рад, якими встановлюються та затверджуються правила торгівлі на ринках.

Проект Закону України розроблено на виконання Плану заходів з виконання Державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 27 лютого 2013 року №187.

Його метою є скорочення державного регулювання у сфері суспільних відносин для зменшення державного контролю над суб’єктами господарювання, стимулювання вільної конкуренції на ринках.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному 57 відсотків ...
Наступна новина: Чернівці вперше відзначать ...

КОМЕНТАРІ