В Івано-Франківській області в п'яній сварці чоловік отримав тяжкі ушкодження, від яких в подальшому помер

В Івано-Франківській області в п'яній сварці чоловік отримав тяжкі ушкодження, від яких в подальшому помер

12.09.13 08:09 0 923
В п'яній сварці чоловік отримав тяжкі ушкодження, від яких в подальшому помер

Днями до Надвірнянського районного відділу міліції надійшло повідомлення з приймального покою Надвірнянської ЦРЛ про те, що до медичного закладу з тяжкими тілесними ушкодженнями доставлено 49-річного чоловіка, жителя с. Зелена Надвірнянського району.

На місце події негайно прибули працівники та керівництво Надвірнянського РВ УМВС в області. Правоохоронці одразу ж оточили місце події і і вдались до слідчих дій. Міліціонерами було встановлено, що в процесі спільного розпивання алкогольних напоїв та раптово виниклої сварки, один із чоловіків руками наніс травми іншому, у вигляді закритої травми живота та переломів ребер.

Під час проведення слідчого експерименту, поведінка затриманого була доволі стримана. Він поводився дуже спокійно, з байдужим виглядом розповідав та показував, як скоїв даний злочин. «Я упевнений, він понесе заслужене покарання, - зазначив начальник РВ УМВС м Надвірна - Роман Чекмарьов.

Наразі чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщений до ізолятору тимчасового тримання райвідділу. За місцем його мешкання проведений обшук. Вилучено одяг зі слідами крові, який направлено на експертизу. Порушено кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України “Умисне тяжке тілесне ушкодження”. Правопорушникові загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.Триває слідство.

СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ