12 вересня 2013 року відбудеться спортивно-масовий захід «Олімпійський урок» з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту України

12 вересня 2013 року відбудеться спортивно-масовий захід «Олімпійський урок» з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту України

12.09.13 10:23 0 955
Початок о 12:00 год. у легкоатлетичному манежі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України (СКА), за адресою: м.Львів, вул. Клепарівська, 39-а.

Участь у спортивно-мистецькому святі візьме заступник голови-керівник апарату Львівської облдержадміністрації Вадим Гураль, а також уславлені спортсмени Львівщини, чемпіони та призери Олімпійських Ігор.

Під час свята учні загальноосвітніх шкіл разом зі своїми педагогами зможуть на трибунах манежу спостерігати за виступами кращих спортсменів Львівщини та показовими тренуваннями вихованців ДЮСШ з багатьох видів спорту (акробатика, спортивні танці, волейбол, хокей, боротьба, бокс, фехтування, художня гімнастика, легка атлетика, фрісбі, велосипедний та мотоциклетний спорт) й матимуть змогу записатися у спортивні секції й поспілкуватися з олімпійцями. Загалом організатори очікують до 3-х тисяч учасників на цьому Олімпійському уроці.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Медики Львівщини – ...
Наступна новина: В облдержадміністрації ...

КОМЕНТАРІ