На Рівненщині чоловік позбавив життя свою співмешканку

На Рівненщині чоловік позбавив життя свою співмешканку

12.09.13 08:05 0 832
Чергова сварка між 47-річним жителем селища Соснове Березнівського району Віталієм та його 54-річною співмешканкою, закінчилася вбивством. На момент трагедії обоє її учасників перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Віталій сам зателефонував до міліції та повідомив про подію. Проведеними заходами правоохоронці з’ясували, що того дня чоловік на ґрунті неприязних відносин, наніс тілесні ушкодження своїй співмешканці, які виявилися для неї несумісними з життям. Чоловік та жінка просто не змогли поділити між собою недопиту напередодні пляшку з горілкою.

— Наразі встановлено, що причиною смерті жінки являється механічна асфіксія внаслідок стиснення шиї руками. 47-річний чоловік у скоєному зізнався, він затриманий та утримується в ізоляторі тимчасового тримання. Відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією за частиною 1 статті 115 (Вбивство) Кримінального Кодексу України. Ведеться досудове розслідування, — прокоментував начальник Березнівського РВ УМВС Олександр Таргоній.

Конфлікти між співмешканцями виникали постійно, адже обоє мали прихильність до спиртного. Чоловік цьогоріч уже притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення насильства в сім’ї. Як бачимо, чергова сварка, причиною якої стала горілка, закінчилася вбивством.

Наталія Микитюк,

Березнівський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині уряд ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ