Німецькі волонтери допомагають Тернопільщині уже двадцять років

Німецькі волонтери допомагають Тернопільщині уже двадцять років

12.09.13 08:30 0 846
Благодійний фонд «Гуманітарна допомога м. Білефельд» із 1993 року надає гуманітарну допомогу малозабезпеченим, хворим мешканцям краю, допомагає необхідним обладнанням лікарням та амбулаторіям області, організовує літні табори для дітей. Фонд передав для області 29 автомобілів швидкої медичної допомоги, 2 – для пожежної бригади та 2 авто для перевезення тіл загиблих. Окрім цього, Фонд уже протягом багатьох років також допомагає і установам соціального захисту, позашкільним закладам.

Днями відбулися урочистості з нагоди 20-річчя діяльності цієї благодійної організації. «Ваша організація – патріарх волонтерської благодійної допомоги нашому краю, – сказав, звертаючись до голови фонду Пітера Регера, перший заступник голови обласної ради Сергій Тарашевський. – Тисячі німецьких громадян щиро підтримують Вашу діяльність, безкорисливо допомагаючи громадянам Тернопілля. Знаю, що Вам довелося стикатися із бюрократичними перепонами, непорозуміннями на кордонах через розмитнення вантажів і часом нерозумінням влади усієї важливості такої доброчинної діяльності. Як представник влади і як громадянин прошу вибачення за ці проблеми. Незважаючи на певні негаразди, Ви знов і знову приїжджали на Тернопілля. Велике Вам спасибі від імені усіх тих, кому Ви допомогли».

Сергій Тарашевський побажав успіхів у подальшій благочинній діяльності організації, зазначивши, що благодійний фонд «Гуманітарна допомога м. Білефельд» є взірцем справжньої людської благочинності та взаємодопомоги.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ