На Тернопіллі "Безпечна дорога до школи" - просвітницька акція для школярів

На Тернопіллі "Безпечна дорога до школи" - просвітницька акція для школярів

12.09.13 08:09 0 1083
Управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації спільно з управлінням МВС України в Тернопільській області провели інформаційно-просвітницьку акцію “Безпечна дорога до школи” для молодших школярів м. Тернополя.

На акції презентовано тематичний тролейбус, який відтепер їздитиме вулицями міста. Зовнішнє оформлення тролейбуса нагадуватиме пішоходам і водіям про необхідність дотримуватися правил дорожнього руху. Тролейбус також буде використовуватися для перевезення дитячих екскурсій: екскурсовод-інспектор ДАІ розповідатиме учням про дорожні знаки та розмітки, світлофори та пішохідні переходи, напрямки руху та інше. Скористатися послугами тематичного тролейбуса зможуть всі бажаючі школярі міста та області.

Також під час акції діти прослухали міні-лекції про правила поведінки на дорозі, поспілкувалися з представниками правоохоронних органів та отримали у подарунок тематичні зошити.

В акції взяли участь начальник управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Наталія Анатоліївна Найчук та начальник УМВС України в Тернопільській області генерал-майор Віктор Миколайович Сак.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ