Володарі кубку УМВС Житомирщини побували на футбольному матчі збірних України та Англії

Володарі кубку УМВС Житомирщини побували на футбольному матчі збірних України та Англії

12.09.13 11:42 0 853
Юні житомирські футболісти, переможці дитячого турніру на кубок УМВС України в Житомирській області, отримали головну винагороду – побували в столиці на матчі кваліфікаційного етапу чемпіонату світу по футболу 2014 року між командами збірних України та Англії.

Можливість опинитися на трибунах «Олімпійського» та спостерігати за грою видатних футбольних команд була неабияким стимулом для дітлахів, що приймали участь у спортивному турнірі УМВС. Хлопці з житомирської команди «Візаж», що вибороли першість, просто світилися від щастя, отримавши з рук керівника міліції Житомирщини заповітні квитки.

Команда переможців у супроводі шефів-міліціонерів вирушила до Києва ще зранку, адже їх очікувала насичена екскурсійна програма.

Насамперед, юним спортсменам запропонували ознайомитися з роботою столичної міліції. Житомирських гостей прийняли працівники Головного Управління МВС України в м. Києві. В найбільшій черговій частині країни хлопці спостерігали за операторами лінії «102» та черговими, які приймали нескінченний потік повідомлень та спрямовували наряди міліції у місця, де потребували їх допомоги. Підлітки з цікавістю заглядали на екрани моніторів, що відображали ситуацію на вулицях міста, розпитували про кількість міліцейських нарядів та особливості патрулювання.

Пізнавальною виявилася екскурсія і до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Тут гостям запропонували ознайомитися з процедурою зняття відбитків пальців – дактилоскопією, що проводиться сучасними методами. Але найбільше хлопчаків зацікавила виставка зброї, що була вилучена правоохоронцями у правопорушників. Довго розглядали вони мушкети та револьвери, пістолети і автомати та зачудовано слухали унікальні історії експонатів.

Далі на школярів очікувала екскурсійна програма по столиці. Діти розглядали іконостаси та слухали розповіді священнослужителя у Михайлівському золотоверхому соборі. Із задоволенням хлопці прогулялись історичною частиною міста, фотографувалися та жартували.

Зрештою настала найочікуваніша година – юні футболісти прибули на столичну спортивну арену.

- Це один з найкращих днів в моєму житті, який я ще довго пам’ятатиму, - поділився враженнями гравець команди Ігор Принц. – Я дуже радий, що саме ми вибороли перемогу в футбольному турнірі УМВС і міліціонери підготували таку неймовірну нагороду.

Стримуючи емоції та сподіваючись на перемогу української команди хлопці зайняли місця на трибунах. Кожен гострий момент вони супроводжували гучними вигуками та щосили підтримувати гравців збірної України.

По завершенню матчу стомлені, але сповнені вражень, школярі повернулися додому, пообіцявши, що обов’язково здобудуть перемогу в наступному футбольному турнірі на кубок УМВС Житомирщини.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Футбольний матч між ...
Наступна новина: Американські тренери ...

КОМЕНТАРІ