На Рівненщині міліціонери подарували мобільні телефони одиноким пенсіонерам

На Рівненщині міліціонери подарували мобільні телефони одиноким пенсіонерам

12.09.13 12:57 0 889
Усе частіше одинокі пенсіонери стають жертвами грабіжників та шахраїв. Саме відсутність засобів комунікації та людей, які прийдуть на допомогу, роблять одиноких громадян похилого віку «легкою наживою» для зловмисників. Щоб старенькі мали змогу покликати на допомогу, міліціонери на Рівненщині вкотре подарували мобільні телефони одиноким людям похилого віку.

Михайлу Івановичу із села Дядьковичі Рівненського району — вже 83. З рідних у нього не залишилось нікого і лише сусіди зрідка цікавляться станом його здоров’я. Єдиний засіб комунікації у його помешканні — мобільний телефон — ще кілька років тому був загублений, а коштів на новий у пенсіонера немає.

— Це моє спасіння, як кажуть, — не приховуючи радості, дякує дідусь міліціонерам. — Швидку викликати, дільничному подзвонити, не дай Боже. пожежа яка. Хата здорова, а я одненький.

На в Рівненській області вже 57 таких одиноких пенсіонерів, як Михайло Іванович, отримали мобільні телефони з рук правоохоронців. Дільничні інспектори пояснили цим людям, як користуватись телефонами. Номери телефонів одиноких бабусь та дідусів вони зберігають і собі, щоб мати змогу дізнатись, чи ніхто собі не дозволяє нанести шкоду здоров’ю тим, хто потребує допомоги та уваги.

Найближчим часом ще 52 мобільні телефони будуть вручені одиноким літнім людям.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Маріуполі затриманий ...
Наступна новина: Кожара відкрив у Празі 21-й ...

КОМЕНТАРІ