У Львові у неділю відбудеться Свято до Всенародного Дня Батька

У Львові у неділю відбудеться Свято до Всенародного Дня Батька

12.09.13 14:12 0 1056
У неділю, 15 вересня, з 16.00 до 17.30 год планується провести урочистий захід – Свято до Всенародного Дня Батька біля пам’ятника Т. Шевченкові на проспекті Свободи.

Організатори урочистого заходу «Всенародний День Батька» (ХЄЦ «Гефсиманія») були ініціаторами проведення Першого в Україні Форуму (м. Львів, 27 березня, 2007 рік) «Відповідальне Батьківство». Резолюцією Форуму став всеукраїнський збір підписів на підтримку громадської ініціативи про заснування Дня батька в Україні.

Участь в урочистому заході візьмуть представники християнських церков Львова, громадські організації, представники від влади міста.

Як розповідають організатори, основна мета заходу – піднести значення і розуміння у суспільстві ролі, авторитету Батька, як голови родини; важливість ролі Батька у вихованні дітей, як майбутніх батьків української нації; відкрити цінність і значимість відповідального батьківства для чоловіків; відкрити розуміння і важливість значення того, що говорить Писання, Слово Боже, Отець Небесний про Своє творіння чоловіка, як Батька; чесно сказати не тільки про права, але і про обов’язки Батька, як голову родини, як чоловіка і громадянина України.

— Це не просто Свято Всенародного Дня Батька, це можливість щороку оновити усвідомлення і розуміння як для чоловіків, жінок і дітей важливості Батька і батьківства в Українській родині, це повага і пошана, та це ще і відповідальність членів родини до Батька. — Валерій Марченко, Старший Пастор ХЄЦ «Гефсиманія»

План проведення урочистого заходу:

* Вступне Слово: історія заснування «Всенародного Дня Батька», форуми, круглі столи та семінари, які відбулися у 2006-2012 роках.

* Виступи представників церков, влади міста. Міжконфесійна спільна молитва за Батьків, чоловіків України та Львова.

* Святкова музична частина: виступи музичних колективів від громадських організацій, церков.

* Спеціальний гість Свята «Всенародний День Батька»: концерт етногурту «ОЙКУМЕНА».

* Під час музичної частини волонтери від церков та громадських організацій вітають чоловіків, батьків Львова, даруючи пам’ятки – флаєри. Пам’ятка – флаєр несе інформацію про основні засади, характеристики доброго батька, яким повинен бути справжній чоловік. Довідка

Контакти: адміністратор урочистого заходу – Ніна Турбіна, тел. 0930006176, 0676723744.

Християнська Євангельська Церква «Гефсиманія», м. Львів, 79015, вул Кульпарківська, 65, тел.факс (032) 239-31-95 (офіс); м. Червоноград, тел. (063) 109-80-22, e-mail: gethsemanelviv@gmail.com, www.gethsemanelviv.net.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сплачуємо податки ...
Наступна новина: «Вкінці наступного тижня ...

КОМЕНТАРІ