«Вкінці наступного тижня буде дуже цікава програма Днів Львова у Києві», - А.Садовий

«Вкінці наступного тижня буде дуже цікава програма Днів Львова у Києві», - А.Садовий

12.09.13 14:24 0 1031
Львів презентує себе у столиці. 19-22 вересня у Києві пройдуть Дні Львова «Україна-Львів-Європа». Локація – Мистецький Арсенал. У програмі передбачено чимало цікавих заходів – інсталяції, виступи симфонічного оркестру, театр на ходулях, батярський блюз, шаховий турнір, львівське музичне ретро, запашна кава та солодощі під запальні танці Руслани та пісні Святослава Вакарчука.

— Вкінці наступного тижня буде дуже цікава програма Днів Львова у Києві. Арсенал, Пінзель, серед виконавців – Руслана, Вакарчук. Це будуть окремі сольні цікаві проекти. Це більше важливо для киян, а ми гордимось з того, що багато українців ставлять Львів у приклад. Нам треба, щоб до Львова приїжджали гості, щоб у Львові створювались нові робочі місця, щоб люди мали зарплату. — Андрій Садовий, міський голова Львова

У програмі (День у Львові та Вечір у Львові) передбачені виступи знаменитих львів’ян: Святослава Вакарчука, Руслани та батяр-бенду «Галичина». Щовечора серед відтворених львівських площ та кам’яниць лунатиме музика львівських композиторів – українських класиків у виконанні симфонічного оркестру.

Львівське театральне мистецтво буде представлене видовищними вечірніми виставами театру на ходулях «Воскресіння».

— Під час Днів Львова у Києві гості дійств зануряться в атмосферу Львова, відчують його дух та доторкнутися до його серця. За 4 дні Львів можна буде відчути музично-класичним, театральним, батярським, ретро-мелодійним і сучасним. А ще інтелектуальним, спортивним. — Василь Вовкун, режисер програми

Усе те, чим Львів славиться здавен – кава, шоколад, пляцки (пироги), бомбони (цукерки), пиво – привезуть з собою відомі бренди. І яке ж місто Лева без його традиційних кав’ярень та кнайп? Посмакувати львівське можна буде прямо в Італійському дворику.

Організатори запрошують усіх з 19 до 22 вересня «відчути Львів» в Мистецькому Арсеналі. Вхід 19 вересня протягом дня, 20 та 21 до 16:00 год та 22 вересня до 15:00 год вільний. Вхід на вечірню програму за квитками (вартість — 40 грн., для учнів, студентів та пільговиків — 20 грн., для дітей до 12-ти років — вільний).

Кількість квитків обмежена. Попередній продаж квитків у касі Мистецького Арсеналу з 12 вересня.

Організатор заходу: Львівське товариство у Києві у співпраці з Львівською обласною радою, Львівською облдержадміністрацією та Львівською міською радою.

Контакт: п. Анна, тел. 0504464680, lvivdays@gmail.com.

Нагадаємо, протягом 2011-2013 років Дні Львова пройшли у Сумах, Донецьку, Дніпропетровську, Запоріжжі, Луцьку, Маріуполі, Харкові, Одесі, Луганську, Полтаві, а ще у Тбілісі, Відні та Копенгагені. Також Львів презентував себе у Київському національному університеті ім. Т. Шевченка та Київському політехнічному інституті. Довідка

Торік Львів відвідало 1 млн. 400 тис. туристів. Понад 60% туристів – це туристи з України. Згідно зі стратегією конкурентоспроможності Львова, що розроблена компанією «Монітор груп» та Львівською міською радою, туризм та ІТ-технології є двома ключовими пріоритетами розвитку міста Львова.

Більше про Дні Львова в Києві — https://www.facebook.com/lvivdayskyiv.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові у неділю ...
Наступна новина: На семінарі - про практичне ...

КОМЕНТАРІ