У Рівненській області легальна зарплата – гарантований державою соціальний захист

У Рівненській області легальна зарплата – гарантований державою соціальний захист

12.09.13 08:15 0 865
Стабільність держави базується на своєчасному наповненні бюджетів усіх рівнів, адже саме від цього залежить повнота фінансування державних бюджетних програм.

Працівники Здолбунівської ОДПІ ГУ Міндоходів у Рівненській області здійснюють комплекс заходів, спрямованих на повноту і своєчасність сплати податків до бюджету. Одним з таких заходів є проведення засідань «круглого столу» з керівниками підприємств, установ, організацій.

Лейтмотивом зустрічі начальника Здолбунівської ОДПІ Руслани Мички з представниками бізнесу, яка днями відбулася в ОДПІ, стало обговорення принципів партнерства та діалогу з бізнесом на постійній основі.

«Одним із стратегічних напрямів розвитку Міністерства доходів і зборів є надання високоякісних сервісів громадянам та бізнесу, впровадження нових електронних сервісів і вдосконалення існуючих послуг, - зазначила Руслана Степанівна. – Важливим також є розвиток партнерських відносин із бізнесом та громадянами, зниження адміністративного навантаження, неупереджене застосування податкового та митного законодавства, підвищення рівня сплати податків, зборів і митних платежів».

Разом з тим, використання роботодавцями робочої сили без легального оформлення трудових відносин – це грубе порушення чинного законодавства. Тому одним із пріоритетних напрямків діяльності працівників Міндоходів є упередження та викриття незаконних операцій ухилення від сплати податків, організація роботи щодо дотримання підприємствами та установами вимог чинного законодавства при виплаті заробітної плати.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Работа для мам в декрете: ...

КОМЕНТАРІ