Податковою знижкою вже скористалися 1580 мешканців Рівного

Податковою знижкою вже скористалися 1580 мешканців Рівного

12.09.13 14:49 0 925
Їм буде повернуто з бюджету понад 1,5 млн. гривень податку на доходи фізичних осіб.

Переважну більшість декларантів цієї категорії складають громадяни, які сплачують за навчання своїх дітей до закладів освіти. Таких декларацій подано 1162, сума до повернення складає – 896,8 тис. гривень.

Крім цього, право на податкову знижку використали особи, що сплачували відсотки за користування іпотечним житловим кредитом, що страхували себе або членів своєї сім’ї та які понесли витрати на оплату допоміжних репродуктивних технологій.

Нагадаємо, для того, щоб скористатися правом на податкову знижку, необхідно до 31 грудня 2013 року, тобто впродовж усього року, подати річну податкову декларацію про суму свого загального річного доходу до податкової інспекції за місцем проживання.

Важливо знати, якщо до кінця 2013 року Ви не скористалися правом на нарахування податкової знижки за наслідками 2012 року, таке право на наступні податкові роки не переноситься.

Шановні рівняни, якщо ви бажаєте подати декларацію про майновий стан і доходи з метою отримання податкової знижки, запрошуємо в Центр обслуговування платників податків ДПІ у м. Рівному за адресою м. Рівне, вул. Відінська, 8 (перший поверх). За довідковою інформацією можна звертатись безпосередньо в каб. №302 (тел. 28-07-79).

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Лівія: у Бенгазі стався ...

КОМЕНТАРІ