У Рівненській області тісніше налагодити партнерські стосунки з бізнесом допомагають зустрічі

У Рівненській області тісніше налагодити партнерські стосунки з бізнесом допомагають зустрічі

12.09.13 12:17 0 905
З метою доведення до відома платників податків позиції Міндоходів у трактуванні норм податкового та митного законодавства, а також інформування суб’єктів господарювання щодо основних напрямків роботи фахівців територіальних органів Міндоходів в Державній податковій інспекції у м. Рівному на постійній основі проводяться зустрічі з бізнес-колами та інститутами громадянського суспільства.

Нещодавно, під час зустрічі заступника начальника ДПІ у м. Рівному Ірини Груздєвої з представниками бізнес-кіл обговорювалися питання, які стосувалися легалізації заробітної плати і виведення її з “тіні”, недопущення виплати зарплати в розмірах, нижче встановленого законодавством рівня.

Учасники заходу також обговорили питання подання звітності платниками податків через мережу Інтернет. Ірина Груздєва акцентувала увагу присутніх на перевагах такого звітування, зазначивши, що ключі електронного цифрового підпису, які надаються безкоштовно, дають можливість звітувати не лише до органів Міндоходів, а і до органів статистики та Пенсійного фонду.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ