В Академії військ правопорядку з'явився новий Чемпіонт з гирьового спорту

В Академії військ правопорядку з'явився новий Чемпіонт з гирьового спорту

12.09.13 23:36 0 1008
Нещодавно відбувся Чемпіонат України з гирьового спорту, який проходив в с. Табачне, Бахчісарайського району, АР Крим. В змаганнях прийняли участь більше ніж 120 учасників з різних міст України. Почесне перше місце посів курсант Академії внутрішніх військ Дмитро Назаренко.

За результатами змагань в особистому заліку, вдало виступив представник Академії внутрішніх військ, курсант Дмитро Назаренко - майстер спорту міжнародного класу. У поштовху довгим циклом серед чоловіків, у ваговій категорії до 95 кілограм, майбутній офіцер-автомобіліст, а нині курсант інженерно-технічного факультету, член збірної команди Академії з гирьового спорту показав кращій результат та посів почесне перше місце.

Зараз Дмитро готується до участі у Кубку світу 2013 та Міжнародному турнірі "Ventspils Atlants" з двоборства, довгого циклу, ривка, естафети (м.Вентспілс, Латвія 20-23 вересня 2013 року.

«Для виконання нормативу заслуженого майстра спорту України слід стати призером цьогорічного кубку світу. До того ж я вважаю, що це мені до снаги», - ділиться своїми планами на майбутнє Дмитро.

Тож Академія внутрішніх військ вкотре підтвердила репутацію кузні спортивних кадрів найвищого ґатунку.

Вітаємо призера чемпіонату та бажаємо щоразу досягати нових рекордів!

ВМЗ,ЗГ та ЗМІ Академії ВВ МВС України

Фото з архіву Дмитра Назаренка
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ