Найбільш резонансні злочини та події

Найбільш резонансні злочини та події

13.09.13 11:43 0 2140
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 14553 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 4275 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 620 дорожньо-транспортних пригод, в яких 11 осіб загинули та 86 травмовано. Було скоєно 30 крадіжок транспортних засобів, 15 з яких вдалося розшукати. Працівника ДАІ попереджають власників автомобілів, що встановлена у спеціалістів http://www.key01.ru/ автосигналізація зменшує вірогідність крадіжки, а у разі якщо ж крадіжка все ж таки відбулася, а транспортний засіб оснащений новітньою автосигналізацією з GPS, то це набагато прискорить пошуки і збільшить шанси на успіх.

У місті Харкові в результаті проведення слідчих дій затримано 71-річного пенсіонера. Попередньо встановлено, що він уночі 3 липня в згаданому місті у своїй квартирі під час раптово виниклої сварки ножем убив свою 66-річну співмешканку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У Любомльському районі Волинської області в результаті проведення слідчих дій затримано 47-річного жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 28 червня в будинку колишньої співмешканки під час раптово виниклої сварки ножем убив 37-річну господарку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Щасті Луганської області в результаті проведення слідчих дій затримано 24-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він удень 2 липня в зазначеному місті на вулиці під час раптово виниклої сварки заподіяв тілесні ушкодження місцевому 31-річному жителю, від яких останній невдовзі в помер. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Uzinform
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львові відбудеться ...

КОМЕНТАРІ