Чернівці: «Кімната без книжок – як тіло без душі»

Чернівці: «Кімната без книжок – як тіло без душі»

13.09.13 11:43 0 2316
Під таким гаслом 9-10 липня у Львові відбувся міжрегіональний ярмарок «Бібліотечні інновації для громад: Створюємо майбутнє».

Організаторами цього дійства були Програма «Бібліоміст-Україна», Львівська обласна універсальна наукова бібліотека, ЛМГО «Інститут політичних технологій». Метою данного заходу є залучення дорослого населення, а особливо молоді та дітей шкільного віку до читання книжок. Всім відомо, що книга - це невичерпне джерело знань та досвіду, але зараз її замінили комп'ютери, телевізори та інші мас медіа.

Центральну міську бібліотеку міста Чернівців було запрошено на ярмарок разом з 21-єю бібліотекою Західного регіону України. Працівники бібліотеки представили експозицію бібліотечних інновацій «Viribus Unitis: Бібліотека згуртовує громаду» та взяли участь у презентаціях – «Моделі сталого розвитку бібліотек», «Книжкова платформа», «Львів – місто літератури» та участь в перегляді бібліотечних відео в інтернеті: переглядали наукові та освітні hd фільми онлайн, а також обмінялися досвідом роботи, враженнями, думками, планами з іншими учасниками міжрегіонального ярмарку.

За активне впровадження інноваційних бібліотечних послуг, підготовку та участь у Львівському міжрегіональному ярмарку «Бібліотечні інновації для громад: Створюємо майбутнє» Центральній міській бібліотеці міста Чернівці організаторами заходу було оголошено подяку. А також було відзначено організаторів заходу за теплий і радушний прийом.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді

Джерело: http://hdkinomir.com/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львові відбудеться ...

КОМЕНТАРІ