В Закарпатській області розповіли як адмініструють податки і збори, митні платежі та єдиний соціальний внесок - слухали мукачівські студенти

В Закарпатській області розповіли як адмініструють податки і збори, митні платежі та єдиний соціальний внесок - слухали мукачівські студенти

13.09.13 12:09 0 794
Урок для студентів податкового класу Мукачівського кооперативного торговельно-економічного коледжу провела завідувач інформаційно-комунікаційного сектору Мукачівської ОДПІ Наталія Червак.

«Об’єднання податкової та митної служби у єдине Міністерство доходів і зборів України - це важлива інституційна реформа, яка цілком відповідає загальносвітовим і, в першу чергу, європейським тенденціям», – з такими словами звернулась до студентів Наталія Іванівна.

Усі функції пов’язані з адмініструванням податкових та митних платежів, в рамках єдиної структури – це шлях, який обрали багато провідних країн, в тому числі Великобританія, Данія, Латвія, Канада. Вперше в історії незалежної України у складі центральних органів виконавчої влади створено відомство, яке не тільки відповідає за наповнення державного бюджету, а й яке від імені держави відповідає за створення здорової конкуренції, поміркованого оподаткування та якісний сервіс.

Майбутнім бізнесменам фахівець Міндоходів розповіла як зареєструватись, та яку краще обрати систему оподаткування для підприємницької діяльності. Наголосила лектор і на тому, що сплачувати податки і не приховувати доходи це обов’язок не тільки підприємців, а й громадян.

Студенти не просто конспектували і слухали доповідача, а задавали запитання й цікавилися економічними процесами в Україні. На всі запитання учні отримали вичерпні та обґрунтовані відповіді.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Звернення - реалізація ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ