В Закарпатській області майже 11 тисяч послуг-консультацій надав Центр обслуговування Мукачівської ОДПІ

В Закарпатській області майже 11 тисяч послуг-консультацій надав Центр обслуговування Мукачівської ОДПІ

13.09.13 09:50 0 806
При цьому, більшу частину з усіх наданих за 8 місяців 2013 року усних податкових роз’яснень, а це 6181 консультацій, платники податків отримали під час особистого візиту до територіального органу доходів і зборів. Решту консультацій було надано за телефоном 4147 та під час проведення семінарів і тренінгів.

Найбільше допомогу працівників ДПІ суб’єкти господарювання потребували з питань, пов’язаних з застосуванням податкового законодавства. Платники податків у більшості запитували про особливості оподаткування доходів фізичних осіб. Таких консультацій зареєстровано 4052. Суб’єктів господарювання також цікавили питання нарахування та сплати податку на додану вартість та податку на прибуток – це кожна восьма консультація із загальної кількості.

Користуються крім податкових консультацій у Мукачівському Центрі обслуговування суб’єкти господарювання міста та району інформаційними стендами та інформацією з найбільш актуальних питань, що транслюється на телевізійних екранах.

Режим роботи Центру обслуговування платників податків Мукачівської ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області: понеділок-п’ятниця з 9 год. до 20.00 год., в суботу – з 9.00 до 16.00 год.

Адреса Центру: м. Мукачеве, вул. Горького, 21«а».

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ