У Волинській області правоохоронці проводять профілактичні "Уроки"

У Волинській області правоохоронці проводять профілактичні "Уроки"

13.09.13 09:53 0 801
Літо минуло, а з ним і канікули. У дітей розпочався новий навчальний рік. Про те, як себе поводити у школі та поза її межами, працівники відділення кримінальної міліції у справах дітей розповідали школярам під час проведення уроків профілактики.

Володимир-волинські правоохоронці завітали у вербську школу. Такої кількості питань до міліціонерів ніхто не очікував. Розповідь про шкоду та покарання за вживання алкогольних напоїв, наркотичних засобів та психотропних речовин викликала у дітей масу емоцій, кожен хотів розповісти, що знає, чув або читав про це.

Загалом з метою забезпечення соціального і правового захисту дітей у Володимир-Волинському міському відділі міліції розроблено типовий план проведення всеукраїнського профілактичного заходу «Урок», у рамках якого проводитимуть зустрічі з адміністраціями шкіл, батьківськими комітетами задля налагодження взаємодії, узгодження порядку проведення на території навчальних закладах профілактичних заходів, залучення дітей, які перебувають на обліку ОВС, до гуртків та секцій тощо.

Аліна МАТУСЕВИЧ,

Володимир-Волинський МВ

УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ