Івано-Франківщина: захистіть своє помешкання від квартирних крадіїв!

Івано-Франківщина: захистіть своє помешкання від квартирних крадіїв!

13.09.13 09:08 0 803
Управління Державної служби охорони при УМВС України в Івано-Франківській області розповідає та навчає жителів Прикарпаття, як вберегти своє житло від крадіжки.

Як вберегтись від квартирної крадіжки?

- Нехтувати не варто нічим. В першу чергу замки. Вони повинні бути захищеними і надійними.Не рекомендується ставити китайські металеві двері. Матеріал, з якого вони виготовлені лише за назвою – метал. Насправді відчинити їх можна консервним ножем.

Вікна та віконні решітки. Стосовно вікон можна сказати одне – не залишайте їх відчиненими, коли їдете кудись на кілька днів і обов’язково ставте решітки, якщо живете на нижніх поверхах.

- Найнадійнішим захистом є - не мати власної квартири, але, найбільш ефективним засобом захисту помешкання ми можемо назвати – сигналізацію.

- Державна служба охорони захистить ваше майно.

Чому саме цієї служби – є аргументовані відповіді. Саме Державна служба охорони упродовж десятиліть свого існування довела, що є тим універсальним оберегом, котрий реально захищає нас від ласих на чуже добро лиходіїв.

- Обмежень в охороні тепер немає, тому, що ДСО може взяти будь-яке приміщення під охорону не залежно від наявності телефонної лінії – так розповідає начальник ПЦС ЦТО УДСО в Івано-Франківській області майор міліції Володимир Островський.

- Для кращого роз’яснення жителям Прикарпаття Управління Державної служби охорони розробило відповідний макет, для кращого роз’яснення. Як поступає сигнал «Тривоги» з охоряємого об’єкта на пульт централізованої охорони.

На місце крадіжки охоронці приїжджають за 3-5 хвилин. Як правило, за цей час злодій, щоб не погоріти, втікає, прихопивши те, що потрапило під руку, але втечи йому не вдається.

ДСО одна з наймобільніших та найбільш надійних охоронних структур у державі. Лише її працівники, на відмінну від інших охоронних структур, мають право застосовувати вогнепальну зброю, що у поєднанні з їхнім високим вишколом та професіоналізмом є запорукою успіху.

Отримати додаткову інформацію або замовити послуги Державної служби охорони Ви зможете, звернувшись безпосередньо до територіального підрозділу ДСО або зателефонувавши за номером

0 800 502 220 0 800 211 000

Усі дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні. Лінія працює цілодобово.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 13 вересня 2013 року ...

КОМЕНТАРІ