Маленьким лучанам подарували новий дитячий майданчик

Маленьким лучанам подарували новий дитячий майданчик

13.09.13 11:27 0 783
За участю міського голови Миколи Романюка, директора Північного-Західного РУ ПриватБанку Андрія Якиміва, депутатів міської ради Миколи Яручика та Євгенія Ткачука відбулось урочисте відкриття дитячого майданчика у дворі на вулиці Бенделіані, 1, 3а. Такий подарунок маленьким лучанам зробив ПриватБанк з нагоди 20-ї річниці Волинського РУ.

Микола Романюк, вітаючи юних лучан та їхніх батьків зі щедрим дарунком, подякував ПриватБанку та особисто Андрію Якиміву і попросив жителів мікрорайону берегти новеньке устаткування. Він також зазначив, що це яскравий приклад співпраці міської влади із соціально відповідальним бізнесом. «Міська влада активно працює над благоустроєм прибудинкових територій та дитячих і спортивних майданчиків, які там знаходяться», – сказав він.

Андрій Якимів розповів, що будівництво майданчика – це спільна ініціатива міського голови і його. Перед ювілеєм він радився з Миколою Романюком щодо подарунка місту, і вони вирішили для наймолодших, найдорожчих лучан збудувати майданчик.

Новозбудований майданчик забезпечено усім належним і травмобезпечним ігровим устаткуванням — пісочницями, гірками, гойдалками та каруселями. Це не лише змістовний і безпечний відпочинок для дітей, а й справжня окраса двору.

Попіклувалися організатори й про те, аби батьки могли наглядати за своїми дітками, й спорудили місце для відпочинку дорослих.

Загалом дитячий майданчик складається з 7 ігрових елементів та металевої огорожі території з вхідною аркою.

Основу під дитяче обладнання встановила Луцька міська рада.

Інші роботи виконувало приватне підприємство «Аладін та друзі».

Це – маленький крок, аби дітки були захищені від негативного впливу вулиці, й з користю та весело організували дозвілля.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях розпочався ...
Наступна новина: У Львові садовий готує ...

КОМЕНТАРІ