Програма заходів з нагоди 70-ї річниці визволення Чернігова від фашистських загарбників

Програма заходів з нагоди 70-ї річниці визволення Чернігова від фашистських загарбників

13.09.13 08:24 0 845
Програма Одинадцятого міського фестивалю культури і мистецтв «Чернігів – рідне місто моє», присвяченого 70-ій річниці визволення Чернігова від фашистських загарбників

16-29 вересня

Одинадцятий міський фестиваль культури і мистецтв «Чернігів – рідне місто моє», присвячений 70-ій річниці визволення Чернігова від фашистських загарбників.

Відкриття фестивалю відбудеться 16 вересня в дитячій художній школі (вул. Горького, 33).

16-18 вересня

Шостий міжрегіональний живописний конкурс-пленер «Легенди та міфи Чернігова», присвячений 70-ій річниці визволення Чернігова від фашистських загарбників та 200-річчю від дня народження Т. Г. Шевченка

19 вересня

Тематичний захід «Чернігове! Це твої вірні сини і доньки» у міському Палаці культури за участю ветеранів війни та праці, що відбудовували повоєнний Чернігів.

20 вересня

10.00 Відкриття виставки, присвяченої 130-річчю від часу заснування комунального підприємства «Чернігівводоканал» на Красній площі.

12.00 Відкриття персональної виставки члена національної спілки художників України, народного художника України, Почесного громадянина міста Чернігова Ємця Володимира Володимировича у виставковому залі Чернігівської обласної організації національної спілки художників України (проспект Миру, 34).

15.00 Урочистий вечір з нагоди 130-річчя від часу заснування комунального підприємства «Чернігівводоканал» в обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм (проспект Миру, 15).

15.00 Масова легкоатлетична естафета на призи міської ради і редакції газети «Чернігівські відомості» на Красній площі.

21 вересня

10:00 Покладання квітів у сквері імені М. М. Попудренка до Братської могили 24-х радянських воїнів, що загинули 21 вересня 1943 року при звільненні Чернігова за участю Президентського духового оркестру

10:30 Красна площа. Мітинг та меморіальна акція «ЕСТАФЕТА ВОЇНСЬКОЇ СЛАВИ» з нагоди 70-річчя визволення Чернігова від фашистських загарбників.

11:00 Урочиста хода громадськості міста Чернігова «Пам’яті полеглих будьте достойні!», присвячена 70-ій річниці визволення Чернігова від фашистських загарбників від Красної площі до Меморіалу Слави за участю військовослужбовців Чернігівського гарнізону, ліцеїстів ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, керівництва області та міста, представників установ і організацій Новозаводського та Деснянського районів, представників громадських організацій, учнів загальноосвітніх шкіл.

11:30 Нижня площадка Меморіалу Слави Церемонія проведення Всеукраїнської естафети пам’яті «Слава визволителям України!».

11.45 Урочисте проходження частин Чернігівського гарнізону біля Меморіалу Слави.

12.15 Покладання квітів до Вічного Вогню та Могили Невідомого солдата на верхній площадці Меморіалу Слави.

15:00-16:30 Урочисті збори та концерт за участю Президентського духового оркестру, присвячений 70-ій річниці визволення Чернігова від фашистських загарбників в обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка.

16:00-19:00 Тематично-розважальна молодіжна програма «Чернігів має таланти!» у Центральному парку культури і відпочинку.

18:00 Концерт майстрів мистецтв та художніх колективів «Моя любов, мій зоряний Чернігів!» на Красній площі.

21:55 Святковий феєрверк на Красній площі.

22 вересня

10.00-17.00 Святковий ярмарок-виставка «З любов’ю до рідного міста» на Красній площі за участю підприємств, організацій, шкіл міста.

23 вересня

Відкриття пам’ятного знака Герою Радянського Союзу Гнідашу Кузьмі Савелійовичу (вулиця Гнідаша, район Лісковиці).

Тематичний вечір «Літопис партизанської слави», присвячений Дню партизанської слави, у читальній залі центральної бібліотеки імені М. М. Коцюбинського міської централізованої бібліотечної системи та зустріч із ветераном партизанського руху, учасницею підпільної групи під командуванням Героя Радянського Союзу Гнідаша Кузьми Савелійовича Новодід Вірою Тимофіївною.

28-29 вересня

Шостий відкритий фестиваль культури середньовічного міста «Мстислав-фест», присвячений 1025-ій річниці хрещення Русі.

29 вересня

Закриття Літніх музичних вечорів на Алеї Героїв.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ