В Закарпатській області правоохоронці Хустщини вилучили револьвер та ніж

В Закарпатській області правоохоронці Хустщини вилучили револьвер та ніж

13.09.13 09:27 0 823
У період з 30 серпня по 4 вересня на Хустщині міліція проводила спецоперацію «Зброя та вибухівка», метою якої є запобігання незаконному обігу зброї, боєприпасів та вибухівки, виявлення та перекриття каналів їх надходження в злочинне середовище, а також стабілізація оперативної обстановки в районі.

Днями невідомий громадянин повідомив правоохоронців Хустського міськвідділу міліції про невідомого громадянина, в якого у руках знаходився предмет, схожий на пістолет. Із ним він щойно зайшов в один із супермаркетів міста.

За вказаною адресою прибули правоохоронці й помітили в торговому залі підозрілого «покупця», з кишені якого виднівся предмет, схожий на пістолет. Не розгубившись, працівники сектору карного розшуку вирішили діяти негайно. Адже з одного боку перед ними стояв озброєний чоловік, а з іншого - обслуговуючий персонал та покупці, які нічого не запідозрювали. Працівник сектору карного розшуку Віталій Марина разом із старшим оперуповноваженим Богданом Дзяпкою підійшли до невідомого, представились і попросили у нього документи. Чоловік їх не мав. Тоді вони у присутності понятих його обшукали та вилучили з кишені револьвер. Після чого чоловіка доставили в міськвідділ міліції. Вилучений револьвер направлено на експертизу.

А інша пригода трапилась із 36-річним жителем Хустщини, якого затримали за розпивання пива на вулиці, за що передбачено адмінвідповідальність згідно ст.178 Адміністративного кодексу України. Дільничний інспектор міліції доставив чоловіка в міськвідділ для притягнення його до адміністративної відповідальності, де в нього під час проведення особистого огляду знайшли й вилучили ніж кустарного виробництва. Ніж направлено на експертизу.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Луцьку вандали знову ...

КОМЕНТАРІ