У Львівській області у Червонограді міліціонери склали два протоколи за куріння неповнолітніх у громадських місцях

У Львівській області у Червонограді міліціонери склали два протоколи за куріння неповнолітніх у громадських місцях

13.09.13 10:40 0 783
Червоноградські правоохоронці підбили підсумки профілактичних заходів «Урок», яка тривала від 2 до 10 вересня 2013 року. У межах проведення вищевказаної операції працівники Відділу кримінальної міліції у справах дітей місцевого відділу міліції спільно з освітянами виявляли неповнолітніх, котрі не сіли за шкільні парти.

Також правоохоронці провели зустрічі зі школярами, яким розповіли про настання відповідальності за ту чи іншу провину, зокрема, - за куріння в громадських місцях, вживання алкогольних напоїв, хуліганську поведінку і тому подібне. Також охоронці правопорядку провели профілактичні бесіди з батьками «неслухняних» дітей.

За час проведення вищевказаної операції працівники ВКМСД провели 8 рейдів на території шкіл у місті Червоноград та на території розважальних закладів. Під час вказаних заходів було складено два адміністративні протоколи за куріння неповнолітніх у громадських місцях, два - за розпивання спиртних напоїв у громадському місці. За рішеннями Червоноградського міського суду всім правопорушникам винесено адміністративне покарання у вигляді попередження.

Також було складено два адміністративних протоколи за ознаками статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (неналежне виконання батьками своїх обов’язків), за яке кожному з батьків винесено покарання у вигляді штрафу у розмірі 170 грн.

У ході вищевказаних заходів працівники Відділу КМСД виявили факт продажу неповнолітньому цигарок в одному з торгівельних кіосків у місті Червоноград. На продавця торгівельного закладу складено адміністративний протокол за ознаками статті 156 КУпАП (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами), який скеровано на адміністративну комісію до Червоноградської міської ради.

Як повідомив начальник ВКМСД Червоноградського МВ Руслан Король, хоча операція закінчилася, працівники ВКМСД продовжують проводити рейдові перевірки у місті, щоби і надалі попереджувати і припиняти вищевказані правопорушення.

Оксана Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: в області ...
Наступна новина: На Тернопіллі ваша ...

КОМЕНТАРІ