У Львівській області у Самборі правоохоронці впіймали 19-річну "любительку" чужих грошей

У Львівській області у Самборі правоохоронці впіймали 19-річну "любительку" чужих грошей

13.09.13 10:18 0 864
Не зумівши та не захотівши працювати легально та отримувати заробітну плату, жителька Самбора вирішила спростити спосіб «заробити» гроші, вдавшись до кримінального правопорушення – крадіжки.

За словами начальника міськвідділу міліції підполковника Василя Кулика, молода дівчина нещодавно влаштувалась на роботу в один з магазинів у Самборі. Пропрацювавши лише три години, вона зрозуміла, що така робота їй не підходить. Отож, прийняла рішення – негайно покинуте місце праці.

Дівчина зайшла в підсобне приміщення переодягнутися і вирішила, що їй з порожніми руками з торгівельного закладу йти не варто. Відтак, остання викрала з чужої сумки гаманець з тисячею гривень. З привласненим, пішла геть. Дорогою дівчина гаманець викинула у смітник, попередньо витягнувши з нього гроші.

Потерпіла, виявивши крадіжку, звернулася за допомогою до міліціонерів. Розшуковими заходами зловмисницю було встановлено.

Нею виявилася 19-річна жителька Старосамбірського району, неодружена, яка раніше до кримінальної відповідальності не притягувалась. Привласнені гроші зловмисниця встигла витратити на власні потреби. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження, проводиться досудове розслідування.

Тетяна Охріменко,

помічник начальника Самбірського МВ міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ