У Львівській області правоохоронці Самбора зустрілися зі школярами

У Львівській області правоохоронці Самбора зустрілися зі школярами

13.09.13 08:02 0 787
З метою профілактики злочинів та правопорушень серед неповнолітніх, пропаганди здорового життя серед підлітків правоохоронці Самбірщини зустрілися зі школярами.

Зустріч з учнями Ралівської та Чуквівської шкіл Самбірського району відбулася 9 вересня. Участь у заході взяли фахівці лікувальних закладів, Самбірської райдержадміністрації, працівники міліції.

Під час вказаного вище заходу учні довідалися про стан оперативної обстановки на Самбірщині, про відповідальність, яка настає за вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень, послухали лекції щодо профілактики наркоманії, алкоголізму, венеричних захворювань та негативних наслідків раннього статевого життя.

Перед дітьми виступили головний спеціаліст Самбірської районного центру соціальної служби сім’ї, дітей та молоді райдержадміністрації Олександра Башак, помічник начальника міськвідділу міліції із взаємодії з громадськістю майор Тетяна Охріменко, дерматолог-венеролог Самбірської ЦРЛ Володимир Гонтарський, гінеколог дитячого та підліткового віку міської дитячої лікарні Наталія Бобак.

Тетяна Охріменко,

помічник начальника Самбірського МВ міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ