На Тернопіллі оцінювачам дадуть не більше 5 днів

На Тернопіллі оцінювачам дадуть не більше 5 днів

13.09.13 08:31 0 915
З метою визначення ринкової вартості для подальшого розрахунку орендної плати потрібно оцінити чотири об’єкти держмайна.

Два із них знаходяться у Тернополі. Це нежитлові приміщення першого поверху адмінбудинку на вул. Білецькій, 1 загальною площею 224,8 кв.м, що перебувають на балансі Головного управління Міндоходів в області. А також – частина нежитлового приміщення площею 2 кв.м першого поверху будівлі на вул. Кн. Острозького, 14, що перебуває на балансі Департаменту агропромислового розвитку ТОДА.

У Копичинцях потрібно оцінити частину приміщення загальною площею 25,6 кв.м будівлі пожежної частини на вул. Мазепи,6, що перебуває на балансі ДАРЧ-10 Управління ДСНС України у Тернопільській області. У Бережанах – частину приміщень підвального поверху будівлі “Рідна школа” на вул. Шевченка, 1 загальною площею 180,2 кв.м. Споруда є пам’яткою архітектури місцевого значення й перебуває на балансі ДІАЗ у м. Бережани.

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки державного майна, відбудеться у Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області 26 вересня 2013 року о 15 годині.

Претенденти на участь у відборі мають подати пропозиції стосовно ціни й терміну виконання робіт (не більше 5 календарних днів), а також калькуляції витрат, пов’язаних із їх виконанням.

Конкурсна документація приймається до 19 вересня включно за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604; подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у ньому. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності». Телефон для довідок – 52-66-85. Детальніша інформація – у газеті “Відомості приватизації” № 36 (781) за 11 вересня 2013 року.

Прес-служба Регіонального відділення ФДМУ по Тернопільській області

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Ювентус" цікавиться ...
Наступна новина: Керрі і Лавров у Женеві ...

КОМЕНТАРІ