В Тернополі нагороджено переможців конкурсу квіткових букетів та композицій

В Тернополі нагороджено переможців конкурсу квіткових букетів та композицій

13.09.13 08:25 0 907
Огляд-конкурс квіткових букетів та композицій «Рай на Співочому полі» проходив в рамках святкування Дня міста. Конкурс відбувся в кількох номінаціях. Відтак окремо оцінювались учасники - промислові підприємства, медичні заклади, житлово-комунальні підприємства, підприємства, що спеціалізуються на вирощуванні та продажу квітів, загальноосвітні навчальні заклади, дошкільні навчальні заклади, вищі навчальні заклади всіх рівнів акредитації, професійно-технічні училища, приватні особи (окремі мешканці міста).

За результатами засідання конкурсного журі перемогу здобули Тернопільська загальноосвітня школа № 28, яка виготовила квіткову композицію «Глобус», ПП «Східний масив», які спорудили «Квітомобіль», а також тернопільський навчально-виховний комплекс №17, дошкільні навчальні заклади №5 та №12, які підготували спільну композицію «Княжна». Урочисте нагородження переможців конкурсу відбулося 12 вересня. Переможці та призери конкурсу отримали цінні подарунки. Заохочувальні призи отримали учасники, які представили не менш яскраві композиції.

Під час нагородження міський голова Тернополя Сергій Надал наголосив на тому, що конкурс безперечно вдався і став одним з яскравих моментів відзначення Дня міста.

«Створити рай серед буднів — можливо. Це довели ви, учасники квіткового конкурсу. Довели собі і громаді Тернополя під час Дня міста. Ваші роботи, наповнені фантазією, оптимізмом, створили різнокольорову і святкову атмосферу для всіх тернополян. Рай на Співочому полі» став справжнім загальноміським конкурсом фантазії і краси. Всі учасники заслуговують високих оцінок.

Наступного року ми продовжимо традицію проведення цього чудового конкурсу. Але я сподіваюсь, що він сам по собі дав імпульс всій громаді міста по новому, творчо і креативно віднестись до озеленення і оформлення квітами і рослинами своїх закладів, офісів, помешкань. Адже свято серед буднів ми робити вміємо, і це передусім залежить від нас — нашого бажання і фантазії», - зауважив Сергій Віталійович.

Протокол засідання складу конкурсного журі по проведенню загальноміського огляду-конкурсу квіткових композицій «Рай на Співочому полі» (додається).

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Борис Клімчук: За 3,5 роки ...
Наступна новина: Челленджер Стамбул. ...

КОМЕНТАРІ