„Зарплатний” борг погасили 27 тернопільських підприємств

„Зарплатний” борг погасили 27 тернопільських підприємств

13.09.13 08:03 0 810
Саме стільки суб’єктів господарювання – юридичних осіб виплатили працівникам заборговану зарплату на суму 9,6 млн. грн. протягом січня-серпня поточного року. До бюджету боржники сплатили 1,1 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб. Про це повідомив заступник начальника Тернопільської об’єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області Василь Кравець. „Такого результату вдалось досягти завдяки чітко сформованій роботі фахівців податкової інспекції та органів місцевого самоврядування, яка спрямована на ліквідацію „зарплатної” заборгованості, легалізацію трудових відносин, підвищення рівня заробітної плати”.

У лише у серпні 9 підприємств ліквідували зарплатного боргу на 762,2 тис. грн. та сплатили до бюджету 91,3 тис. грн. податку.

За словами Василя Тарасовича, фахівці підрозділів відомства у тандемі з органами місцевого самоврядування продовжуватимуть і надалі докладати максимум зусиль для зниження заборгованості із заробітної плати. „Вважаю, що це сприятиме поліпшенню умов для розвитку малого та середнього бізнесу, а відтак і працевлаштуванню тернополян, які матимуть більше можливостей для реалізації свого професійного хисту, соціального захисту та достатку своїх родин”, – деталізував заступник очільника податкової інспекції.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об’єднаної ДПІ

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ