В Чернігівській області діти привітали рятувальників з їх професійним святом

В Чернігівській області діти привітали рятувальників з їх професійним святом

13.09.13 08:00 0 823
12 вересня у Чернігові на базі обласного Палацу дітей та юнацтва діти привітали рятувальників з їх професійним святом.

Вихованці закладу влаштували яскравий концерт під гаслом "Рятівники - солдати Батьківщини". Організаторами дійства виступили колектив Палацу спільно з Управлінням Держслужби з надзвичайних ситуацій та навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності області.

Дітей ознайомили з нелегкими буднями рятувальників у вигляді презентаційного фільму Державної служби України з надзвичайних ситуацій. З вітальним словом до глядачів - учнів шкіл міста звернувся співробітник прес-служби обласного Управління ДСНС підполковник служби цивільного захисту Євгеній Дубина, який розповів про роботу рятувальників Чернігівщини та подякував колектив Палацу за підготовлене яскраво-пізнавальне дійство. Практичні покази представників Товариства Червоного Хреста, кінологічної служби УМВС та рятувальної служби "SOS" поєднувалися із вокальними й танцювальними номерами у виконанні вихованців Палацу.

На завершення журі визначило переможців конкурсу на найкращий дитячим малюнок та фотографію про роботу оперативно-рятувальної служби "101".

У ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Академії військ ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ