У Львівській області платники Сколівського Центру обслуговування платників податків своєчасно отримують якісні послуги

У Львівській області платники Сколівського Центру обслуговування платників податків своєчасно отримують якісні послуги

13.09.13 08:59 0 800
Сколівський ЦОПП діє з квітня 2012 року. За цей час звернулося за різного виду послугами близько 30 тисяч чоловік. Найчастіше звертаються громадяни з приводу отримання реєстраційного номера облікової картки платника податків (40%). Близько 30% звернулися з питань забезпечення здійснення підприємницької діяльності (реєстрація книги обліку доходів та витрат, видача довідки про сплату роботодавцем податків та зборів, реєстрація реєстратора розрахункових операцій, видача довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, торгового патенту тощо).

Завдяки сервісам Міністерства доходів і зборів платники податків можуть оперативно та безкоштовно отримати довідки, дозволи та свідоцтва. Загалом перелік таких адмінпослуг містить 55 найменувань та затверджений відповідним наказом Міністерства. Для зручності платників кожна послуга має інформаційну картку. В ній зазначено інформацію про суб’єкта, що надає адмінпослугу, нормативно-правові акти, які це регламентують, та умови її отримання. Так, зокрема, з інформаційної картки платники можуть дізнатися про перелік документів, необхідних для отримання довідки, порядок та спосіб їх подання, термін її видачі, способи отримання результату тощо. З повним переліком усіх адміністративних послуг, які надаються Міністерством доходів і зборів та його територіальним органами, можна ознайомитися у Сколівському ЦОППі або на офіційному веб-порталі Міндоходів.

Крім адміністративних послуг, у ЦОППі платники податків можуть отримати кваліфіковану консультативну допомогу з питань застосування податкового законодавства, єдиного соціального внеску, заповнення податкової звітності, в тому числі і електронної звітності (30% відвідувачів). Для зручності платників податків фахівцями ЦОППу організовуються щомісячні семінари. Спеціальне мережеве покриття у ЦОППі дає можливість платникам податків передавати податкову звітність через Інтернет за допомогою ноутбука.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Луцьк: 15 громадянам надали ...

КОМЕНТАРІ