Василь Горон: "Поступово розв'язуємо проблеми житлового господарства мікрорайону Новий Львів"

Василь Горон: "Поступово розв'язуємо проблеми житлового господарства мікрорайону Новий Львів"

13.09.13 08:53 0 792
Каналізаційні мережі будинку №19 по вулиці Пимоненка, що через безгосподарність виконавчих органів перебувають у жалюгідному стані, вдалося відремонтувати та передати на баланс "Львівводоканалу". Про це 12 вересня 2013 року повідомив депутат Львівської міської ради мажоритарного округу №21 свободівець Василь Горон.

Як розповів депутат, до нього звернулися мешканці будинку №19 по вулиці Пимоненка зі скаргою на бездіяльність посадових осіб Львівської міськради.

"У заяві мешканці повідомили, що упродовж тривалого часу підвал їхнього будинку перебуває в аварійному та антисанітарному стані. Цей будинок був зданий в експлуатацію ще 1990 року та перебував на балансі ВО "Полярон" як малосімейний гуртожиток. У травні 2007 року його передали на баланс міста й зараз будинок обслуговує Львівське комунальне підприємство (ЛКП) "Дністер". Та при передачі будинку зовнішні каналізаційні мережі не було взято на баланс ЛКП "Львівводоканал", тобто вони не мали балансоутримувача, відповідального за їхній стан", – зазначив Василь Горон.

За цей час труби поржавіли і почали протікати, підвал наповнювався каналізаційними стоками, що призводило до смороду, антисанітарії та утворення тріщин у фундаменті будинку.

"Мешканці неодноразово зверталися до чиновників різних рівнів, проте реакції не було. Так, 8 червня 2010 року жителі були на прийомі в міського голови А. Садового, який пообіцяв розв'язати цю проблему. Проте "обіцянка" Садового, як завше, залишилася "цяцянкою", – наголосив свободівець.

Аби розв'язати проблему депутат звернувся до голови інженерного господарства, транспорту та зв'язку Івана Гринди та голови комісії фінансів та планування бюджету Яромира Самагальського щодо виділення необхідних коштів зі спецфонду б'юджету міста для проведення ремонтних робіт після прийняття на баланс комунального підприємства "Львівводоканал". "Враховуючи, нагальність справи, мені довелося докласти чимало зусиль, аби розгляд ухвали, що передбачала прийняття зовнішніх каналізаційних мереж будинку №19 по вулиці Пимоненка у відання "Львівводоканалу", відбувся у терміновому порядку", – додав свободівець Василь Горон.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Черкаські Мавпи" двічі ...
Наступна новина: У Львівській області діти ...

КОМЕНТАРІ