13.09 в м. Хмельницькому відбудуться урочисті заходи з нагоди відзначення Дня рятівника

13.09 в м. Хмельницькому відбудуться урочисті заходи з нагоди відзначення Дня рятівника

13.09.13 08:11 0 835
13 вересня об 11:00 в обласному академічному муздрамтеатрі імені М.Старицького відбудуться урочисті заходи з нагоди відзначення Дня рятівника.

В заході візьмуть участь: голова Хмельницької обласної державної адміністрації Ядуха Василь Степанович, голова Хмельницької обласної ради Дерикот Микола Васильович, Хмельницький міський голова Мельник Сергій Іванович, керівництво та особовий склад Головного управління ДСНС у Хмельницькій області.

О 12:30 біля кінотеатру ім. Т.Г.Шевченка буде проведена громадська акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» Крім того, будуть проведені конкурси для дітей на теми знань правил безпечного поводження та дій у випадках різноманітних надзвичайних ситуацій, конкурс на кращий малюнок на асфальті, визначення переможців конкурсу шкільних малюнків, міні-естафета. Проведення «Школою безпеки» показових виступів юних рятівників. Демонстрація пожежної, аварійно-рятувальної та спеціальної техніки.

Розміщення намету з наочною агітацією, сувенірною продукцією та розповсюдження їх серед населення. Проведення святкового концерту за участю колективів художньої самодіяльності підрозділів Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області, а також духового муніципального оркестру, мажореток, танцювального колективу «Імпульс», студії мод «Ірен-модел» із Дитячого телевізійного агентства.

Додаткову інформацію можна отримати, звернувшись до відділу інформації та комунікації з громадськістю ГУ ДСНС у Хмельницькій області за телефоном (0382) 699-181, (0382) 699-182.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Водоканал за ...
Наступна новина: Українські та американські ...

КОМЕНТАРІ